ÜYE OLUN YADA ÜYE GİRİŞİ YAPIN..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BJK&GS

AnasayfaGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Sevgilinize Özel Sözler

YazarMesaj
merve
Yüzbaşı
Yüzbaşı

Sevgilinize Özel Sözler Empty
MesajKonu: Sevgilinize Özel Sözler   Sevgilinize Özel Sözler I_icon_minitimePaz Kas. 09 2008, 19:46

deniz bir şişe mürekkep gökyüzü bir parça kağıt olsa yinede seni ne kadar sevdiğimi anlatmamda yetmez

sevmek cennetten bir nefes almaktır

kısaca SeNi SeVıYoRuM Smile

seni sevdigim kadar yasamayı sev sey dim benim en büyük ödülüm ölüm süz lük olur du

Bu tür sözlere devam burda
merve
Yüzbaşı
Yüzbaşı

MesajKonu: .   Sevgilinize Özel Sözler I_icon_minitimePtsi Kas. 10 2008, 17:52

Hani gözler varya sözleri anlatır, Hani sözler varya gözleri aglatır, Hani anlar varya değeri geç anlaşılır,Bir de aşk varya seni bana anlatır..
merve
Yüzbaşı
Yüzbaşı

MesajKonu: Geri: Sevgilinize Özel Sözler   Sevgilinize Özel Sözler I_icon_minitimePtsi Kas. 10 2008, 17:53

Özlemek şeydir,özlüyorsa özlenen Beklemek güzel şeydir,gelecekse beklenen Sevmek güzel şeydir,seviyorsa SEVİLEN...
merve
Yüzbaşı
Yüzbaşı

MesajKonu: Geri: Sevgilinize Özel Sözler   Sevgilinize Özel Sözler I_icon_minitimePtsi Kas. 10 2008, 17:54

ELLERİNİ VER ELİME KİLİTLERİ VUR GÖNLÜME BİR BAŞKASI NE KELİME YA BENİMSİN YA TOPRAĞIN
merve
Yüzbaşı
Yüzbaşı

MesajKonu: Geri: Sevgilinize Özel Sözler   Sevgilinize Özel Sözler I_icon_minitimePtsi Kas. 10 2008, 17:55

Bir kuş olup gitsem, aşsam şu enginleri, varsam senin yanına. Öpsem doyasıya, koklasam seni, en büyük hediye odur bana.
merve
Yüzbaşı
Yüzbaşı

MesajKonu: Geri: Sevgilinize Özel Sözler   Sevgilinize Özel Sözler I_icon_minitimePtsi Kas. 10 2008, 18:02

Gözlerimi kapattigim an gözümün önünde konusmaya basladigimda ismin agzimda sanki benim gölgem gibisin peki ya ben senin için neyim söylermisin ?
merve
Yüzbaşı
Yüzbaşı

MesajKonu: Geri: Sevgilinize Özel Sözler   Sevgilinize Özel Sözler I_icon_minitimePtsi Kas. 10 2008, 18:02

Bulutlara yükledim hasretimi, rüzgarlarla yolladım sevgimi, yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla küçük melekler gönderdim seni öpmeye! Sevgililer günün kutlu olsun!

Sevgilinize Özel Sözler
1 sayfadaki 1 sayfası